Jornada multiesportiva

Jornada multiesportiva
29 de setembre de 2017 Coordinadora

Aquest proper  dissabte 30 de setembre, la Coordinadora d’entitats Esportiva organitza una jornada multiesportiva que té com a principal objectiu donar a conèixer a la Coordinadora i promocionar els 12 clubs que l’integren. La jornada multiesportiva es desenvoluparà a la plaça de la Vila i a la Rambla del Celler, de 17 a 20 hores. L’activitat està adreçada a nens i nenes que vulguin provar els diferents esports que es practiquen a les entitats de la plataforma esportiva. Els entrenadors dels clubs seran els encarregats de dinamitzar les activitats. També hi haurà una carpa informativa on els clubs mostraran la seva oferta esportiva. Aquesta jornada multiesportiva s’emmarca dins la Setmana Europea de l’Esport, que es celebra a tota Europa surant la setmana del 23 al 30 de setembre.

Comments (0)

Leave a reply