Rafa Robledo presidirà la Coordinadora d’Entitats Esportives durant els següents quatre anys

Rafa Robledo presidirà la Coordinadora d’Entitats Esportives durant els següents quatre anys
11 de juliol de 2019 Coordinadora

Rafa Robledo ha renovat com a president de la Coordinadora d’Entitats Esportives. Robledo, fa dos anys va substituir Mònica Mateu i ara complirà un mandat de quatre anys. Robledo ha explicat que l’objectiu és tenir més presència a Sant Cugat i donar més suport a tots els clubs. A part, un dels objectius de Robledo és que la Coordinadora sigui més activa i tingui més incidència en la vida diària de la societat santcugatenca.

La junta directiva ha patit alguns canvis amb l’arribada d’Eva Fernández com a secretària i Francesc Robert com a vicepresident. Miquel Garcia continuarà com a tresorer de la plataforma tal com feia anteriorment.

Comments (0)

Leave a reply