El pagament de la festa

El pagament de la festa
22 de novembre de 2020 Coordinadora

Llegeixo amb estupefacció l’article d’en Joan Carles Galofré i dic estupefacció perquè es de suposar que quan es dona una opinió a través de qualsevol mitjà dirigit al públic s’ha de ser rigorós, tenint en compte tots els factors que puguin entrar en joc sobre el cas que s’explica.

Es cert que la Covid ens fa mal a tots/es i en el mon de l’esport també en som víctimes d’aquest drama.
Sr. Galofré, qui tanca les activitats i el pavellons de les entitats esportives és l’administració, el problema el tenim els ciutadans, esportistes o no i és bàsicament de salut. Per cert, les instal·lacions esportives les paguem tots/es.

Dir o donar a entendre que les entitats esportives i concretament les de Sant Cugat deixen de tenir càrregues perquè no fan activitats és poc més que manipular la realitat i consegüentment manipular a la abnegada ciutadania que encara no sap si ha de sortir, entrar o com viure tranquil·la el drama que vivim.
Deduir que les entitats al no poder fer el ser treball no tenim despeses i per tant el nostres pobres associats, esportistes i ciutadans son els que sempre paguen la festa quan no cal, em sembla un despropòsit monumental.

Dic despropòsit monumental i m’explico:

Els ciutadans no paguem la festa, els ciutadans paguem totes les festes i el que seria més aclaridor per als nostres soferts pagadors (ciutadans/es) és explicar clarament no qui paga, que ja ho sabem, sinó qui acaba cobrant, com ho fa i perquè.

Es important aclarir que les entitats esportives i no esportives son majoritàriament “sense ànim de lucre”, que depenem dels nostres associats per sobreviure i fer la nostra feina i si aquest detall el reflexionem amb calma veureu, veurà senyor Galofré, que no tot és el que sembla i que articles com el seu no informen sinó solament promocionen una manera d’entendre l’organització de l’esport a Sant Cugat que de seguir així no ens durà massa lluny.

L’OMET la paguem tots/es i fixis, és municipal i també ens cobra.

Parli, si li plau, amb els que sempre acaben cobrant i informi als ciutadans de forma imparcial, entenedora i objectiva.

Rafael Robledo Margalef

President de la Coordinadora d’entitats Esportives de Sant Cugat